Korepetycje na +

Matematyka, Fizyka, Chemia, Język polski, Język angielski, Język niemiecki

Dla uczniów podstawówek, gimnazjów, liceów w zakresie podstawowym i rozszerzonym.

Chcemy, aby nasi uczniowie polubili szkołę i nie musieli nigdy więcej na nią narzekać. Każdemu uczniowi staramy się pokazać jak mądrą i przydatną nauką jest wszystkich przedmiotów. Nauczyciele Fundacji Liberi każdego ucznia traktują indywidualnie. Sukces w nauce  można łatwo osiągnąć poprzez regularne ćwiczenia odbywane przez cały rok. Chodząc na nasze zajęcia, uczniowie nie potrzebują już więcej korepetycji na ‘ostatnią chwilę’ – są pewni siebie. Czasami nawet tłumaczą lekcje swoim kolegom.

Nasi uczniowie uczą się tak długo, jak tego potrzebują. Fundacja Liberi działa przez cały rok, ale uczniowie mają pełną swobodę w korzystaniu z naszych usług – sami wybierają dni i godziny, a jeśli czują się usatysfakcjonowani swoimi wynikami mogą zawiesić lub zrezygnować z zajęć.

Uczymy przez cały rok osoby, które chcą:

• poprawić oceny z matematyki, fizyki, chemii, języka polskiego, języka angielskiego i języka niemieckiego,
  • dobrze go zrozumieć,
  • przygotować się do egzaminu (zakończenia szkoły podstawowej, matury),
  • rozwinąć samodzielne myślenie,
  • przygotować się do konkursów wiedzy ogólnopolskiej.

To co nas wyróżnia!!!!!

Zapraszamy na korepetycje indywidualne w systemie 1 nauczyciel – max. 4 uczniów.

No właśnie że da się! Chcąc zapewnić wzrost:

• percepcji przyswajania wiedzy,
  • koncentracji,
  • zdolności samodzielnego myślenia,
  • chęci rywalizacji wśród rówieśników,
  • przekazywania dobrych praktyk,
  • współpracy,
  • wiary we własne możliwości,

Właśnie tak działamy!

Jeśli nie wierzysz lub się wstydzisz – przyjdź do nas na bezpłatną lekcję próbną a przekonasz się, że będziesz miał swoje własne korepetycje indywidualne.

Test
Każdemu uczniowi proponujemy test poziomujący lub rozmowę z naszym nauczycielem, podczas których identyfikujemy aktualne problemy i określamy zakres materiału nad jakim będziemy pracować. Następnie każdemu z uczniów przygotowujemy zestaw indywidualnych materiałów, które będą wykorzystywać na zajęciach.

Jeśli nie jesteś przekonany do naszego systemu nauczania zapraszamy na korepetycje 1 uczeń – 1 nauczyciel.